Mbroni veten nga plakja duke pirë çaj të zi

Nëse pini çaj të zi ju keni përfitime për lëkurën tuaj.

Lëkura e juaj ka tre përfitime nga ky çaj, ajo ushqehet me vitaminat B2, C dhe E, gjithashtu edhe me magnez, kalium dhe zink.

Sipas The Spruce Eats, më pas kafeina e çajit të gjelbër ju mbron nga infeksionet rreth gojës suaj, pos këtyre ju do të mbroni lëkurën tuaj nga rrudhat e hershme.

Çajin e zi mundeni ta vendosni drejtpërdrejtë në lëkurën tuaj, sidomos poshtë syze pasi do të largohet të zitë që e keni.