Lani duart sa më shpesh, që të mbroheni nga viruset

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës këshillon të gjithë qytetarët që të lajnë duart sa më shpesh.

Kjo ngase ju ndihmon që të mbroheni nga bakteret, viruset dhe mikroorganizmat tjerë!

IKShPK këtë verë vazhdimisht ka njoftuar qytetarët për kujdesin që duhet pasur si nga temperaturat, nga papastërtia apo edhe mundësia e helmimeve të ushqimit.

Gjithashtu rekomandojnë për kujdes nga rriqrave.