Ky vend në Evropë kryeson me më shumë martesa

Disa statistika të reja të publikuara, kanë treguar se cilat vende në Evropë kanë më së shumti martesa.

Sipas ‘Eurostat’, vendi me numrin më të madh të martesave është Lituania.

Në Lituani  7.5 njerëz në 1000 njerëz martohen. Në vendin e dytë u rëndit Rumania, me 7.3 njerëz në 1000 njerëz që martohen.

Vendi me më së paku martesa ishte Slovenia, Italia dhe Luksemburgu.

‘Eurostat’ ka shprehur shqetësimin se numri i martesave në Evropë ka shënuar rënie./Alsat