Ky grup nga Gjermania po interpreton këngë shqipe

Këngët shqipe, mbesin në mendje gjithmonë. E ato po interpretohen edhe nga shumë persona të cilët nuk flasin gjuhën shqipe.

Së fundmi grupi Super 700, të themeluar në vitin 2003 nga Ibadet Ramadani dhe Michael Haves në Berlin të Gjermanisë na kanë befasuar të gjithëve më këngën “Kur jam kânë nji vakt i ri”.

Interpretim, për të cilin nuk jemi mësuar ta dëgjojmë më parë.

Anëtar të këtij grupi janë: Ibadet Ramadani, Jan terstegen, Michael Haves, Sebastian.