Ky është hoteli nëntokësor mbi të cilin derdhet një ujëvarë

Ndërtuar në një kanioni gjigand në bazën e malit Tianmen, “Inter Continental Shanghai Wonderland” hapet pas 10 viteve të ndërtimit.

Gjashtëmbëdhjetë nga 18 katet e hotelit janë nëntokësore, dhe dhomat në dy katet e fundit janë plotësisht të zhytur në ujë dhe përballen me një akuarium 33-këmbësh të thellë. Pjesa nënujore e hotelit gjithashtu përfshin një restorant, pishinë dhe qendra ujore.

Hoteli ka gjithashtu një ujëvarë e cila do të derdhet mbi të. Shumica e dhomave të hotelit përballen me ujëvarën së bashku me shkëmbinjtë dhe kodrat skenik për shkak të afërsisë me Parkun Kombëtar të Malit Tianmen.

Hoteli përdorë hapësirën e pllajës shkëmbore për të ofruar ngjitje dhe hedhje shkëmbore.

Sipas faqes së internetit të hotelit, çmimi  për një dhomë do të fillojë nga rreth 487 dollarë në natë./gazetametro/OxygenPress.info