Kuqezinjtë e Jakovës me aksion për të ndihmuar të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

Bashkëndjejmë dhe solidarizohemi me nënën në katastrofën natyrore që goditi natën e mbrëmshme !

KUQEZINJËT E JAKOVËS ofrojmë veshmbathje ushqim dhe strehim për vëllezërit dhe motrat tona!

Pika e grumbullimit ne zyrat e KVRL ne çarshi të vjetër

Zoti qoftë me Shqipërinë dhe shqiptarët!