Kujdes nga ky lloj gjarpri, kudo që e shihni shmanguni prej tij

Njohësit e florës dhe faunës bëjnë thirrje te të gjithë peshkatarët që të kenë kujdes nga gjarpri i quajtur Neperka-Vipera, ngase ata janë shumë helmues dhe të rrezikshëm.

Siç e shihni në fotografi, sidomos në muajin korrik dhe gusht, mund të hasni në të.

Nëse e shihni kujdes, mos tentoni ta kapni me dorë apo ta mbysni, duhet të shmangni kontaktin me të./Oxygenpress.info