Kujdes me ushqimet, ka rrezik nga helmimi

Jemi në sezonin e verës! Kujdes gjatë gatimit, ruajtjes dhe shpërndarjes së ushqimit!

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës deklaron se mund të jeni pre e helmimeve me ushqim!

Mos hani ushqim kudo!

Pakujdesia shkakton epidemi me rrezik për jetën e qytetarëve!/OxygenPress.info