Kujdes me natyrën, po i vrisni gjallesat

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës bën apel që qytetarët ta ruajnë mjedisin sepse ndotja e mjedisit që po shkaktohen përditë sjellin dëme të mëdha në jetët tona, infrastrukturë dhe mjedis.

Ruajeni mjedisin ku jetoni duke mbrojtur dhe duke ricikluar.

Në Lumin Lepenc afër Kaçanikut janë gjetur në sasi e madhe e peshkut të ngordhur. Dyshojet se ndotja e Lepencit është duke ndodhur nga kanalizimet e Ferizajt.