Konkurs i hapur për të gjithë adhuruesit e folklorit të të gjithë trevave shqiptare

Nga Wikimedians of Albanian Language User Group

Miq dhe adhurues të folklorit të të gjithë trevave shqiptare!

Është hapur konkursi “Wiki Loves Folklore 2021” anembanë botës dhe këtë vit po i bashkëngjitemi edhe ne për herë të parë.

Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë konkurs që t’i tregojmë bukuritë dhe pasurinë folklorike njëri-tjerit duke ngarkuar foto dhe muzikë.

Për pjesëmarrjen dhe angazhimin tuaj në konkurs, ka edhe çmime simbolike.

Kur: 1 – 28 shkurt 2021

Ju presim!

Për më shumë informacion, klikoni këtu https://w.wiki/xWB