Koleksioni i kukullave me Sindromën Down

Një koleksion i kukullave më ndryshe është krijuar nga “minilanddolls” të cila janë të veçanta dhe jashtëzakonisht me një mesazh teje të mrekullueshëm.

Ky koleksion kukullash përbëhet nga kukullat me Sindromën Down , për ndërgjegjësimin e fëmijëve për larminë dhe përfshirjen, duke promovuar vlerat e barazisë, integrimit dhe pranimin e tyre në shoqëri.

Këmbët, krahët dhe kokat e secilës kukull lëvizin për të lejuar lëvizje realiste,kukullat rekomandohen për fëmijë nga 10 deri në 72 muaj./op