Koincidencat e pabesueshme

Jeta na befason çdo ditë – koincidencat e pabesueshme dhe këndet e pazakonta na bëjnë t’i shohim gjërat ndryshe.

Dhe për t’i vënë re këto gjëra, ju duhet të shihni më me vëmendje. Personazhet e këtij artikulli bënë pikërisht këtë gjë: disa prej tyre e kanë vërejtur ngjashmërinë e pabesueshme ndërmjet vëllait dhe motrës, ose se sa shumë ngjan macja e tyre me atë të paketimit të ushqimit të maceve.