Kjo është poezia më e shkurtë në botë

Poezia më e shkurtë në botë është shkruar nga Aram Saroyan, poet armeno-amerikan, romancier, biograf, dhe dramaturg.

“M” me katër “këmbë” është futur në Librin e Rekordeve të Guinness si poezia më e shkurtër në botë.

Për vjet të tëra kjo poezi ka qenë subjekt diskutimi.

Poeti Bob Grumman këtë poezi e ka kuptuar si lindjen e një alfabeti, por ndër vite ka pasur edhe shpjegime të tjera./OxygenPress.info