Kjo është ëndrra e thyer e Miranda Hashanit

Këngëtarja e njohur Miranda Hashani gjatë emisionit OxygenShow ka folur edhe për ëndërrën e saj të thyer. Hashani ka treguar se si e vogël ka dashur të jetë këngëtare e muzikës klasike, por që një gjë e tillë nuk ndodhi, shkruan OxygenPress.

“Ëndrra ime ka qenë që unë të jem kënëgëtare e muzikës klasike, kom pas shumë qejf. Unë kom luftu, por sistemi në Maqedoni ka qenë problem që të luftohet, sepse shqiptarët nëse kanë dashur të merren me art, në vitet e 80’ta, i ke pasur dyert e mbyllura. Në shkollën e ulët dhe të mesme, kanë qenë një ose dy, rrallë ka pasur shqiptarë, kanë qenë krejt maqedon.  Çka ka pasur kulturë, art dhe sport nuk i kanë lënë shqiptarët. Kur unë u rrita pak dhe u vetëdijësova, kërkojsha prej babit që të më jap një përgjigje, thojke që I vetmi vend ku kam mundur të ju drejtoj juve ka qenë shoqëritë kultor-artisitike”, thotë Hashani.

Hashani thotë se pavarësisht përkrahjes së familjarëve, ëndrra e saj nuk u realizua. /OxygenPress.info