Kjo është automekanikja e vetme në Kosovë

Dorentinë Qerimi edhe një herë ka dëshmuar se asgjë nuk mund ta ndal përkushtimin e saj në punën që ajo e bën me shumë dashuri, AUTOMEKANIKEN.

Ajo është e vetmja në Kosovë, dhe urojmë punë të mbarë dhe shpresojmë që edhe kolege të tjera do i bashkohen!

Ajo është bërë pjesë e familjes së Eurogomës

#womenarepowerful

 

Oxygenpress.info