Kërkohet ndihmë për Omer Arifin

Omer Arifi nga fshati Llapjan i Novobërdës ka nevojë për ndihmë në mënyrë që të shërohet nga sëmundja e quajtur ciroza hepatite.

Ai është vetëm nëntë muaj dhe ka pasur dy operime të cilat rezultuan pa sukses.

Për ndihmë familja Arifi iu drejtua ministrisë së Shëndetësisë, ndërsa kjo e fundit iu siguroj atyre një pjesë të të hollave.

Për ta ndihmuar familjen Arifi mund ta kontaktoni babain e Omer Arifit, numri kontaktues i Zeqir Arifit është: 044 870 219.

Numri xhirollogarisë është: xko51406000060065045. / OxygenPress.info