Kërkohet ndihmë për gruan e cila u aksidentua nga një kamionetë

Ditë më parë në Prishtinë, kishte ndodhur një aksident i rëndë.

Nga një kamionetë në lëvizje u godit gruaja e cila ishte shtatzënë dhe po ecte përgjatë trotuarit.

Nga ky aksident, viktima humbi edhe fëmijën, ajo tashmë është në gjendje shumë të rëndë shëndetësore.

Për t’u trajtuar asaj i duhet të transferohet në Tiranë apo në Shkup dhe për këtë i nevojiten mjete financiare.

Kushdo që ka mundësi ta ndihmojë atë  le të kontaktojnë në numrin e shënuar më poshtë.

Numri kontaktues është: 043 857 755-Valon Tahiri.