Kërkohet ndihmë për Gëzim Mustafën

Gëzim Mustafa, 29-vjeçar, nga Mitrovica ka pësuar gjakderdhje në tru dhe si pasojë e kësaj, gjendet në komë.

Gjendja e tij vazhdon të bëhet ende më kritike, ngase nuk po mund të trajtohet në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), dhe për këtë familja e tij përmes rrjetit social Facebook, ka kërkuar ndihmë financiare për transferimin e tij, në Spitalin Amerikan në Tiranë.

Sipas familjarëve, shuma që përafërsisht po kërkohet për trajtimin e tij është 50.000 euro.

Të gjithë ata që kanë mundësi, mund të kontribuojnë në këtë xhirollogari bankare:

TEB Bank: 2016000034990794 / Numri i telefonit vëllait të Gëzimit, Arbnor Mustafa: 045670789.