Kënga – poezi nga Mirko Gashi

Unë kam këngë

ti shtëpi

dhe që të dy jemi poetë

 

unë s’kam shtëpi

as ti këngë

që të dy jemi të shkretë

 

mua fjalët më mungojnë

ty me duar të tregojnë

 

veshët myku m’i vërshoi

në erë një thirrje e preka

 

andaj

çdo gjë mirë u bë –

ti ke shtëpi

unë këngë

 

dhe kështu

që të dy jemi poetë

Un’ e TI. /OxygenPress.info