Kastrati ishte luftëtar, por nuk ka aplikuar për veteran

Hali Kastrati ka qenë pjesë e luftës së fundit në Kosovë

Por, ai thotë se nuk ka aplikuar për veteran.

“Nuk kam dashtë”, ka thënë ai.

Ndërkohë Besim Dina ka sqaruar edhe një herë se nuk ka qenë pjesë e luftës dhe nuk është emri i tij në listën e atyre që kanë aplikuar. Është një tjetër Besim Dina ai që ka aplikuar.

Kastrati është teolog, e në kohën e luftës po studionte në Jemen, ku nuk hezitoi dhe erdhi për të luftuar për atdheun./OxygenPress.info