Kaltrina Dakaj-Haxhijajka nevojë për ndihmën tuaj

27 vjeçarja Kaltrina Dakaj-Haxhijaj tash e disa muaj është diagnostifikuar me sëmundjen e leukimisë akute.

Ajo fazën e parë e kishte kaluar me sukses, ngase kishte gjetur edhe mbështetje nga Ministria e Shëndetësisë, familjes dhe të afërmëv, shkruan OxygenPress.info

Mirëpo tash ajo gjendet në fazën e transplantit të palcës kurrizore, e cila kushton 65.000 euro. Këto shpenzime janë  të papërballueshme për familjen dhe Kaltrinën.

Ajo ka kërkuar ndihmën e të gjithëve. /OxygenPress.info

Më poshtë mund të gjeni të dhënat:

SMS në Vala me numër:55344 me tekst Kaltrina

Numri i xhirollogarisë: Raiffeisen Bank1506021001434277Labinot Dakaj, vëllai i Kaltrinës

Sëift Code: RBKOXKPRXXX

Iban nr: XK05 1506021001434277