Ju që keni blerë bileta për ndeshjen Kosovë-Bullgari, patjetër duhet ta lexoni këtë njoftim

Federata e Futbollit e Kosovës njofton të gjithë qytetarët që kanë blerë bileta online për ndeshjen Kosovë – Bullgari, se duhet ta shtypin biletën në versionin bardhezi.

Bileta e shtypur duhet të jetë e pastër dhe teksti e kodet duhet të jenë të lexueshme në mënyrë që poseduesi i biletës të mos ketë probleme gjatë hyrjes në stadium.

Pra, çdo posedues i biletës duhet ta ketë parasysh që ajo të mos jetë e dëmtuar./oxygenpress.info