Jepni betimin, mos konsumoni produkte serbe!

Si formë sensibilizuese, përmes rrjeteve sociale po bëhet thirrje për bojkotim të produkteve serbe. Një fushatë nga një grup i quajtur “Ushtria Ekonomike e Kosovës” po përcjell thirrjen që mos të blihen produkte serbe.

Në këtë grup thuhet se komandant është konsumatori.

Unë biri/bija jote Kosovë betohem se nga sot do të kujdesem maksimalisht që për nder të shtetit tim nuk do të përdori më produkte nga Serbia. Këtë do ta bëj 100% për shtetin tim, për prodhuesit vendor dhe për dëshmorët që sollën lirinë. Me këtë angazhim unë do të krijoj së paku 30.000 vende pune brenda vitit. Nëse shkeli mbi këtë betim qofsha i poshtëruar gjithmonë”.

Në kuadër të kësaj mënyre sensibilizimi, secili ushtar thirret në këtë betim./OxygenPress.info