Java në Kino ARMATA

9—15 shtator 2019

22″ VIDEO
9—15 shtator 2019
Your Name Here (1960), 11 min.
Produksioni: Calvin Communications

E hënë, 9 shtator
19:00h
ARTIST TALK
Miran Mohar / Andrej Savski
IRWIN, “Shteti në kohë”
Bashkëpunim me GKK

E martë, 10 shtator
19:00h
“A Syrian Love Story” (2015)
Regjisor: Sean McAllister
Bashkëpunim me SBUNKER dhe DOKUFEST

E enjte, 12 shtator
19:00h
“Shpia e Agës“ (2019)
Regjisore: Lendita Zeqiri

E premte, 13 shtator
19:00h
“Shpia e Agës“ (2019)
Regjisore: Lendita Zeqiri

E shtunë, 14 shtator
20:00h
KONCERT
AJO / Vjollca Robelli