Gjatë tetorit mbi 45 mijë udhëtarë përdorën tragetin në Shqipëri

Mbi 45 mijë udhëtarë me 8825 vetura kanë zgjedhur të lundrojnë me tragete gjatë muajit që shkoi.

Autoriteti Portual Durrës bën të ditur se gjatë muajit tetor tragetet kanë transportuar gjithashtu edhe 6634 kamionë dhe trajlera me mallra të ndryshme.

Ndërsa numri i veturave që transportohen me tragete drejt Durrësit është më i madh sesa ai i këtyre mjeteve në largim nga porti./Atsh/OxygenPress.info