Gjashtë tunelet më magjepëse mes pemëve

Ka aq shumë vende të bukura në planetin e Tokës sa që dhe fjalët “të mahnitshme” dhe “magjike” duken të vogla për t’i përshkruar ato.

Në vijim ju prezantojmë tunelet më të bukura në botë që janë krijuar mes pemëve – e që vizitorëve të përditshëm, e sidomos turistëve, ua rrembejnë mendjen dhe shpirtin.

Dhe, nëse jeni dashamirë të udhëtimeve dhe dëshironi të përjetoni një eksperiencë të paharruar, atëherë ju preferojmë të vizitoni së paku ndonjërin prej këtyre tuneleve.

Tuneli në Kopshtet Bodnant, Britani e Madhe

Tuneli mes panjëve në Oregon, SHBA

Tuneli mes lisave në Holandë

Rruga në Bon, Gjermani

Tuneli i Ëisterias në Japoni

Tuneli i bershënit në Carmarthenshire, Britani e Madhe