GASHANI rihap dyqanin me zbritje deri në 30%

Nxitoni, GASHANI Couture ofron zbritje deri në 30%.

Kjo vlen deri më 10 Qershor dhe bëhet për shkak të rihapjes së dyqanit.

Për informata shtesë kontaktoni në numrin +383 49 777 242 ose në rrjetet sociale.

Çka po pret? Hajde doku peshk!

Kjo ngase, GASHANI Couture “Betta” SS20 është koleksion i inspiruar nga peshku siamez Betta.

1591187185209610