Fshati në Kosovë me pamje përrallore për festat e fundvitit

0
206

Fshati Pjetërshan që ndodhet jo larg qytetit të Gjakovës ka marrë pamje përrallore këto ditë. Vendi është zbukuruar për festat e fundvitit.

Ndriçimi i këtij fshati, dhe pamja e veçantë që ai merr, tashmë është bërë traditë.

Më poshtë shihni disa fotografi që tregojnë si po duket tani ky fshat. Fotografitë janë publikuar në facebook nga faqja “Gjakova Jakova”.