Fotografia që po pushton rrjetet sociale

0
20

Një fotogafi ku shihet një person duke i puthë dorën punëtorit të tij, po qarkullon në rrjetet sociale.

Thuhet se personi në fjalë është drejtues i një ndërrmarrje të madhe private, dhe i puthë dorën punëtorit të tij.

”Pa ju, sot nuk isha askushi”, thuhet në mbishkrimin e fotografisë./OxygenPress.info