Familja Qela dhe Kryeziu kanë nevojë për ndihmën tuaj

Valon Qela dhe Egzon Kryeziu janë aksidentuar më 29 dhjetor të vitit që e lamë pas, në aksin rrugor Ferizaj-Prishtinë. Ata kanë pësuar lëndime të mëdha trupore dhe vazhdojnë të jenë pa vetëdije. Valoni është 29-vjeç dhe është baba i një fëmije, ndërsa Egzoni është 27 vjeç.

Famila Qela dhe Kryeziu po apelojnë për ndihmë financiare, pasi shpenzimet për trajtimin e femiljarëve të tyre janë të mëdha.