Familja Avdiu nuk jeton më në tendë, u sigurua shtëpi për ta e edhe nje kulm i përkohshëm

Nga Termokiss

Me shumë gëzim ju lajmrojmë që familja Avdiu tashmë nuk jeton më nën shatorr.

I falenderojmë të gjithë ata/ato qytetarë/e që kan dhuru donacione si shuma monetare, rroba, lojëra për fëmijë e mobilje dhe vullnetarët për punën dhe kohën e tyre, që e bënë të mundur ndërtimin e shtëpizës.

Kjo shtëpizë u ndërtua si zgjidhje e përkohshme deri sa shtëpia e tyre të ndërtohet. Fondi për shtëpinë e tyre të përhershme është siguru dhe pritet të përfundohet brenda dy muajve. Ndërsa deri sa shtëpia e tyre të ndërtohet, familja do jetoj e sigurt në shtëpizën e përfunduar.

 

Në këtë tendë jeton familja e një veterani të luftës në Drenicë