Familja Ademi nga Mitrovica ka nevojë për ndihmë

Familja e Sheremet Ademit nga Mitrovica po jeton në kushte shumë të vështira. Shtëpia me lagështi në të cilën jetojnë katër anëtarët, nuk është e tyre.

Gruaja e Sheremetit, Velimja, si pasojë e kushteve jo të mira është e sëmurë dhe po i duhet ndihma, shkruan Klan Kosova.

Me ato pak para që po i marin në muaj nuk po mund t’i mbulojnë shpenzimet për shërim.

Ndërkaq, komuna e Mitrovicës nuk ka buxhet për t’i siguruar strehim kësaj familjeje.

Nëse doni ta ndihmoni familjen, mund ta telefononi kryefamiljarin, Sheremet Ademi në këtë numër të telefonit: 049 371 174./OxygenPress.info