Edhe një këngëtare shqiptare që po bëhet emër në Amerikë

Siera Mollakuqe është shqiptarja që pritet të ketë shpërthimin e radhës në skenën muzikore në Amerikë.

Me prejardhje nga Prizreni, Siera, e lindur më 2001, në moshën pesëvjeçare u zhvendos në Neë Jersey, ku tregoi talentin për muzikë.

Pasi vijoi mësimet te studioja e Fernando Garibayt për muzikë, ajo u zhvendos në Los Anglese dhe tani ka pranuar ofertën nga “Success Entertainment” dhe po bën gati albumin e parë./Kult/Oxygenpress.info