Edhe Besim Dina veteran i rrejshëm?

Shoumeni dhe komediani Besim Dina figuron në listën e veteranëve të rrejshëm të luftës.

Kështu raportohet në media, me ç’rast thuhet se ai ka dhënë 5 mijë euro për ta marrë statusin e veteranit.

Se a është Dina veteran i rrejshëm?

A morri pjesë ai në luftën e UÇK-së?

Çfarë thotë ai për listat e veteranëve?

Ndiqeni intervistën ekskluzive të tij në Info Magazine të Klan Kosovës me fillim nga ora 17:30.