Dy kosovarë bllokohen në majën më të lartë të Antarktidës

0
28

Mrika dhe Arianit Nikqi, ka që tetë që janë bllokuar në majën më të lartë të Antarktidës, në temperatura – 40 gradë celsius.

MrikaNikqi, 17 vjeç, dhe babai i saj, Arianit Nikqi, më 16 dhjetor rreth orës 21:30, raportohet se u ngjitën në majën Vinson, në Antarktidë, 4892 metra e lartë.

Qeveria e Kosovës, është njoftuar dje për rastin e dy kosovarëve./OxygenPress.info