Druri më i madh në botë, 3200 vjet ekzistencë

Kjo pemë ka parë me qindra gjenerata të njerëzve që kanë ardhur dhe kanë shkuar.

Ka përballuar më mijëra stuhi, dimra të fortë, tërmete dhe ndryshime klimatike, por ka vazhduar të rritet shumë më shpejt se përpara.