Daka: Janë duke u kryer hetime për disa vota nga diaspora

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, në mbledhjen e sotme ka thënë se Prokuroria Speciale është duke bërë hetime për disa vota nga diaspora.

“Prokuroria Speciale ka bërë një hetim për disa vota nga diaspora, dhe përderisa prokuroria nuk del me një njoftim, as unë nuk mund të bëj njoftim, sepse nuk mund të përzihem në hetimet që janë duke u bërë”, ka thënë Daka.

Daka ka shtuar se deri në momentin që Prokuroria nuk del me një njoftim për këtë, nuk kam të drejtë të përzihem në hetimet që po zhvillohen nga Prokuroria Speciale.