Çka thotë Behgjet Pacolli për raportet e LDK-së me Vetëvendosjen

Behgjet Pacolli që udhëheq me partinë Aleanca Kosova e Re, në Oxygen Show ka folur edhe për Lidhjen Demokratike të Kosovës, dhe Lëvizjen Vetëvendosje.

Duke thënë se tash po flasin, Pacolli ka thënë se është përpjekur shumë që t’i afrojë këto dy subjekte politike, po që të njëjtat nuk kishin pranuar atëherë.

“Jam munduar shumë këta që po flasim me bo bashkë, edhe LDK-në edhe Vetëvendosjen, jam munduar shumë. Sa herë kam bërë takime dhe i kam thirrur, njëri vijke, tjetri jo, dhe e kam lënë”, tha ai.