Çka po ndodh sot me punëtorët shëndetësor? Flet Blerim Syla

Nga Blerim Syla, kryetar i Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës

ҪKA DO TË NDODH SOT ?
Punëtorët shëndetsorë po presin !
Të nderuar bashkëqytetarë është data 29.06.2020.Pritet verdikti i Gjykatës Kushtetuese në lidhje me ligjin mbi Pagat.
Në të njejtën kohë janë mesazhet politike dhe urdhërat politike si të ja bëjmë.POR ME KËND ?Politikanët nuk pyesin ata flasin… BLA BLA
Sot dikush edhe merr një vendim të ashtuquajtur KUSHTETUES,sot dikush edhe mbrohet në emër të saj….Por sot keni me e shkel një kod të pa shkruar e ai është kodi MORAL.
Ju Gjygjtarë të Kushtetutes ndoshta edhe e keni marrur vendimin punë e juaj por mendoni keni Familje…Pa presion pa panikë…
Tani spo e zgjati por vendosni vet dhe le të vendosë ndërgjegjia e Juaj.Ne jemi lodhur….E ju me siguri që JO.Kontot flasin…..
P.S.Ky shkrim vlen deri nesër në kontestin tim personal si Mjek dhe Familje Mjekësh.
Nga nesër dalim ZYRTARISHT…