Cilat premtimet i dha kryetari i Fushë Kosovës? A po i mbanë ato?

Premtimet e kryetarëve të komunave janë evidentuar nga Instituti GAP bazuar në paraqitjet që kanë pasur kandidatet nëpër debate televizive, nga aktivitetet e tyre në terren gjatë fushatës zgjedhore si dhe bazuar në programet përkatese elektorale.

Instituti GAP do të bëjë vlerësim të përmbushjes se këtyre premtimeve në baza periodike.

Në arsim, ekonomi, bujqësi, infrastrukturë, në kulturë, shëndetësi e sociale.

Të gjitha premtimet e tyre i gjeni në këto lista.

Në fund do raportohet se sa nga to i kanë përmbushur.

Oxygenpress.info çdo ditë do ju rikujton një prej tyre.

Premtimet e kryetarit të Fushë Kosovës mund t’i shikoni në këtë link

http://www.komunat.institutigap.org/premtimet/kryetaret/63/Burim%20Berisha

Në rast se keni informata për premtime të dhëna e të cilat nuk gjenden në këtë platformë, apo dëshironi të raportoni për realizushmërine e premtimeve, ju lutem na shkruni në info@institutigap.org apo na kontaktoni në këtë numër telefoni 038 609 339″