“Çdo ditë të paktën dy njerëz më marrin në telefon nga Kosova për ndihmë shëndetësore, ilaçe dhe kërkesa për spitale në Beograd”

Nga Idro Seferi, gazetar

Miremengjes Kosove!
Cdo dite te pakten dy njerez me marrin ne telefon nga Kosova per ndihme shendetesore, lokacione, ilace, konfirmime dhe kerkesa per spitale ne Beograd. Shume tash kishin me thene me perpara vdes se sa shkoj atje. Shume do te ankoheshin pse me marr teste Kosova, e shume nuk e dine qe shume spitale te Kosoves cojne analiza ne Beograd. Mua sme vjen veshtire me i ndihmu me aq sa mundem edhe nuk po e shkruaj kete per ata qe me kane marre javet e fundit as si ankese se pse me pyesin njerezit, as qe jane be te tepert se njerezit kane halle dhe sa here qe mundem me ua ofru kete ndihme e beje pa pagese. Vec shtrohet pyetja pse keta njerez vine cdo dite ne Beograd dhe cka po ndodh me sistemin shendetesore? A sherohen njerezit me fjale politike apo neper kafe e statuse ne facebook? A eshte tu punu dikush dicka e vec po rrini?!!