Blerondi shtatë vjeçar ka nevojë për ndihmë

Blerond Maraj nga Peja vuan nga sëmundja e epilepsisë.

Babai i tij, Astrit Maraj bën apel për ndihmë tek të gjithë ata që kanë mundësi të ndihmojnë për shërimin e vogëlushit.

Shpenzimet e egzaminimeve të cilat kushtojnë shtatë mijë euro, para të cilat familjari nuk i ka.

Për të gjithë ata që mund të kontribuojnë në shërimin e Blerondit të vogël i cili sapo ka mbushur gjashtë vjet, mund të kontaktojnë babain e tij Astrit Marajn në numrin +38349291108 ose mund të kontribuojnë në xhirollogarinë bankare: 1920991516021178 me IBAN: XKO51920991516021178 dhe me SWIFT CODE: NCBAXKPR në bankën Banka Kombëtare Tregtare.