Bleni një libër dhe ndihmoni fëmijët e prekur me kancer në Kosovë

Libri “Street food Kosovo” ka fituar çmimin e librit më të mirë të gatimit të vitit në Holandë, dhe çmimin botëror të gourmandit.

E të gjitha të ardhurat nga shitja e librit do të përdoren për të ndihmuar fëmijët me kancer në Kosovë, thuhet në njoftimin e “Care for Kosovo Kids”.

Për më shumë  informata mund të telefononi në numrin 044 888 671./OxygenPress.info