Blej një nga produktet e punuara nga të mbijetuarat e luftës

Dhuratat asnjëherë më parë nuk kanë pasur vlerë me shumë se sa tani!
Blej një nga produktet e punuara nga të mbijetuarat e luftës dhe në këtë menyrë dhuro apo mbaj për vete një pjesë të historisë sonë me të dhimbshme, secili punim mbrenda ka nje rrefim ,lotë,rrenkim,por ka forcë për jetë, të punuar nga heroinat tona!
Jep kontributin tënd me secilen blerje në fuqizimin ekonomik !
– Mund t’i porositni përmes numrit të tel:
+38349198285 / +383 44 282 455
(posta në tërë Kosoven), apo edhe tek dyqani ynë në Prishtinë tek prapa Katedrales rr.Mbreti Justin, lokali nr.32

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1089094558275872&id=633862057132460