Besim Ugzmajlit i duhet të zgjedh – DokuFest apo PriFilm Fest?

Ferizaj apo Prishtina?

Ugzmajli: Prishtina është e të gjithë neve, Ferizaj është i imi.

Subvencionim nga QKK-ja apo vetëfinancim?

Ugzmajli: Vetëfinancim. Më ka lodh QKK-ja.

DokuFest apo PriFilm?

Ugzmajli: Dallojën shumë mes vete. Dallojnë. Për disa aryse njëri ëhstë më i mirë se tjetri, dhe anasjelltas. Për një nuancë PriFilm Fest.

Kujtim Gashi apo Valton Beqiri për ministër të Kulturës?

Ugzmajli: Valtonin nuk e kujtoj shumë. Por asnjëri nuk kanë bërë asgjë.

Roza Anagnosti apo Margarita Xhepa?

Ugzmajli: Margarita Xhepa, edhe sot doket mirë në film.

Fotografia apo videoja?

Ugzmajli: Nuk janë shumë të krahasueshme.

Aktorët e Shqipërisë apo të Kosovës?

Ugzmajli: Të Kosovës, gjithmonë.