Avril Haines shefja e re e CIAs

Senati amerikan konfirmoi me shumicë dërmuese emërimin e Avril Haines si drejtoreshë të agjencisë amerikane të shërbimit sekret (CIA).

Ish-numri dy i Agjencisë Qendrore të Inteligjencës (CIA) do të mbikëqyrë dhe koordinojë aktivitetet e CIA-s, Agjencisë së Sigurisë Kombëtare (NSA) dhe 15 agjencive të tjera të shërbimeve sekrete amerikane.

51-vjeçarja Avril Hines vjen në këtë detyrë pas një karriere të gjatë në fushën e sigurisë./ATSH