Avdullah Hoti largoi nga puna drejtorin e Policisë, drejtorin e ATK-së dhe atë të Doganës

Kryeministri Avdullah Hoti ka liruar edhe dy drejtorë nga pozitat e tyre pas vendimit që mori për ta larguar Rashit Qalajn nga kreu i Policisë së Kosovës.

Klankosova ka mësuar se nga detyra janë liruar edhe ushtrues detyre i drejtorit të përgjithshëm të Doganës së Kosovës Ibrahim Xhaka dhe drejtori i përgjithshëm i ATK-së Ilir Murtezaj.

Ende nuk dihet se kush do t’i pasojë Xhakën dhe Murtezajn.