Aurela Gaçe publikon ‘Veten dua gjallë’, i këndon fatit tragjik të gruas së dhunuar

Aurela Gaçe ka sjellur projektin e saj më të fundit muzikor.

“Veten dua gjallë” flet për dhunën në familje.

Aurela luan rolin e një gruaja të dhunuar nga bashkëshorti dhe më pas largohet nga ai për të shpëtuar veten e saj.

Dhuna ndaj gruas është një fenomen shqetësues në Shqipëri por edhe në Kosovë.

Shumë gra kanë bërë denoncime për dhunën e ushtruar nga bashkëshortët apo partnerët e tyre, ndërsa të tjera janë vrarë.