Astronomy Outreach of Kosovo ka pranuar 4 teleskopë diellor të gjatësisë së dukshme valore

Astronomy Outreach of Kosovo ka pranuar 4 teleskopë diellor të gjatësisë së dukshme valore këtë lajm e ka publikuar Pranvera Hyseni në llogarinë e saj.

Hyseni ka treguar se këta teleskopë janë donacion i Stephen Ramsden dhe Sky-Watcher USA.

Postimi i plotë nga Pranvera Hyseni

“Astronomy Outreach of Kosovo ka pranuar 4 teleskopë diellor të gjatësisë së dukshme valore (SKYWATCHER SOLARQUEST 70 REFRACTOR TELESCOPE), me aparaturë 70 inç, nga Stephen Ramsden dhe Sky-Watcher USA. Së shpejti do t’i sjellim në Kosovë for y’all.. 😊🔭”