Ansambli “Shota” me përformancë në Kroaci

0
191

 Qytetarët e Kroacisë do të mund  të shohin program të pasur artistik me motive shqiptare. Kjo pasi që Ansambli i Këngëve dhe Valleve “Shota” udhëton sot për në Karllovac dhe Zarë, vende ku do të paraqiten me përformancën e tyre.

Ansambli kombëtar i këngëve dhe valleve “Shota” është themeluar me 30 Shtator të vitit 1950.

Për 60 vjet, “Shota” ka shfaqur mbi 7500 Koncerte në Kosovë, ish-Jugosllavi, Evropë, Amerikë, Afrikë, Azi dhe Australi./OxygenPress.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here